Гуменюк: Туристичний сезон у Криму закрили з відкриттям «бавовняного»

Гуменюк: Туристичний сезон у Криму закрили з відкриттям «бавовняного»

Укрінформ
Туристичний сезон у тимчасово окупованому Криму закрили з відкриттям "бавовняного".

Про це начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталя Гуменюк сказала в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

"Туристичний сезон (у Криму - ред.) був закритий разом з відкриттям "бавовняного". Загалом у Криму вже давно констатовано відсутність фактично приїжджих туристів, а є лише переміщення внутрішнє, локальне", - зазначила Гуменюк.

За її словами, якщо говорити про переміщення жителів півострова, то вони з центральних регіонів "під’їжджали до моря, подивитися на ті окопи, що там нарили".

Читайте також: Малюк уперше детально розповів, як СБУ двічі підривала Кримський міст

"Але туристичного сезону як такого немає. Тримачі туристичного бізнесу скаржаться на те, що цього літа у них не сталося те, що гадалося. І в більшості туристичний сезон спрямований за поребрик", - сказала Гуменюк.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму потік туристів цього літа скоротився на 25-30% порівняно з попереднім. Такі дані днями оприлюднив Центр національного спротиву із посиланням на дані Асоціації туроператорів РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-