Окупанти в Криму планують збільшити заохочення за доноси на нелояльних до «влади» громадян – ЦНС

Окупанти в Криму планують збільшити заохочення за доноси на нелояльних до «влади» громадян – ЦНС

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму ворог посилює "контрдиверсійні" заходи, тобто репресії проти місцевого населення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Центр національного спротиву.

Як зазначається, окупаційна адміністрація фіксує збільшення "нелояльності" місцевого населення до загарбників. Тому окупанти збільшують кількість "поліцаїв", чиїм завданням є пошук українського підпілля. "З початку року ворог вже схопив та утримує понад 100 мешканців півострова у підозрі у "нелояльності", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Малюк уперше детально розповів, як СБУ двічі підривала Кримський міст

Крім цього, противник приділяє значну увагу недопущенню поширення в інформаційному просторі півострова будь-якої інформації з критикою російського диктатора Путіна, або яка суперечить так званим завданням "СВО".

"Адже за півтора року повномасштабного вторгнення росіяни не змогли виконати жодного з заявлених пунктів своєї агресії. Навіть вийшло навпаки: ЗСУ стали сильніше, а росіяни вимушені нарощувати темпи мобілізації, аби втримати захоплені землі, поки кремлівські пропагандисти розповідають про "плановість маневрів" й "жести доброї волі". Відтак, аби припинити зростання критики окупаційного режиму на півострові, гауляйтери планують збільшити заохочення зрадників, щоб ті писали доноси на сусідів, та посилити відповідальність за поширення компрометуючої інформації", – додали в ЦНС.

Читайте також: В окупованому Криму працівникам залізниці наказали шпигувати за пасажирами

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Криму персоналу залізниці доручено виявляти патріотів України серед пасажирів.

Фото: sprotyv.mod.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-