В окупованому Криму працівникам залізниці наказали шпигувати за пасажирами

В окупованому Криму працівникам залізниці наказали шпигувати за пасажирами

Укрінформ
Ворог в тимчасово окупованому Криму посилює репресії через страх за власну безпеку. Зокрема персоналу залізниці доручено виявляти патріотів України серед пасажирів.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" в Телеграмі, передає Укрінформ.

"В адміністрації "Кримської залізниці" з персоналом було проведено інструктаж співробітниками ФСБ. Представники російської спецслужби закликали співробітників підприємства до підвищення пильності щодо виявлення проукраїнських настроїв та висловлювань", - йдеться у повідомленні.

Представники ФСБ при цьому заявили, що вже нібито змогли провести низку арештів за сигналами від касирів, які працюють у поїздах, зазначили партизани.

У касових залах та салонах електричок, окрім відеоспостереження, ведеться звукозапис.

Читайте також: Кримським держзрадникам винесені 36 вироків із початку окупації

"Персоналу рекомендували акуратно заглядати в гаджети пасажирів, уважно прислухатися до розмов між ними. Якщо вони щось почують, негайно повідомляти представників транспортної безпеки або поліцаїв", – розповіли в "АТЕШ".

Такі інструкції роздають уже майже тиждень на планерках касирів і контролерів усім залізничним вузлам півострова. Імовірно, такі заходи проводять і для керівників інших підприємств, вважають партизани.

Як повідомлялося, у чотирьох містах Криму відбулися обшуки у представників «Свідків Єгови". 16 серпня 2017 р. міністерство юстиції РФ долучило кримські осередки «Свідків Єгови» до списку екстремістських організацій. З 2018 року розпочалося їх переслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-