Юсов: Кримський міст вже погано «почувається»

Юсов: Кримський міст вже погано «почувається»

Укрінформ
Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов закликав уникати поїздок Кримським мостом, бо це дуже небезпечний об’єкт.

Про це він сказав в ефірі телемараформу "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

"Якщо ми говоримо про цю конструкцію, яку росіяни називають Кримським мостом, то від самого початку, від проєктування й реалізації, (вона) містить у собі дуже серйозні хиби, дуже небезпечна конструкція. А після повномасштабного вторгнення - стає ще небезпечнішою. Це саме військова артерія, яка використовується для перекидання ворожих сил і засобів, щоб убивати українців. Це означає, що навіть цивільним росіянам слід уникати користування цим дуже небезпечним об'єктом. Тим більше, що він там незаконно стоїть, а значить, що стояти не повинен", - сказав Юсов.

"Він (Кримський міст —ред.) погано себе почуває. Здоров’я вже не те, що було. І немає якихось підстав, що його здоров’я сильно покращиться. Швидше за все, буде навпаки”, — додав представник ГУР, коментуючи поточний стан мосту.

Читайте також: CNN оприлюднило відео липневої атаки на Кримський міст

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня у районі Керченського мосту пролунали два вибухи. З'явилася інформація про пошкодження двох прольотів. Окупанти створили над мостом димову завісу.

Президент Володимир Зеленський заявив, що незаконно збудований міст через Керченську протоку має бути нейтралізований, оскільки це - ворожий об’єкт, збудований поза міжнародним законодавством.

Як повідомлялось, на Кримському мосту у ніч проти 17 липня пролунали вибухи, внаслідок яких «впав» проліт мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-