Немає сумнівів, що над Кримом замайорить прапор України та кримськотатарський прапор – Чубаров

Немає сумнівів, що над Кримом замайорить прапор України та кримськотатарський прапор – Чубаров

Укрінформ
Немає жодних сумнівів, що незабаром над звільненим Кримом піднімуть державний прапор України та кримськотатарський національний прапор.

Про це написав у Фейсбуці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

Він зауважив, що з окупацією Росією Криму золота тамга на блакитному стязі для всього світу стала символом нескореності та мужності корінного кримськотатарського народу, символом його боротьби за свої права та за відновлення державного суверенітету України над Кримом.

«Немає жодних сумнівів у тому, що завдяки військовослужбовцям Сил безпеки та оборони України, волонтерам, українському суспільству, громадянам України, які в умовах окупованого Криму та в катівнях російських в'язниць чинять опір російським окупантам у Криму, незабаром над звільненим Кримом знову піднесуться державний прапор України та кримськотатарський національний прапор», - зауважив Чубаров.

Читайте також: Чубаров розповів про заходи до Дня кримськотатарського прапора

Голова Меджлісу додав, що кримськотатарський національний прапор є невід'ємним атрибутом, який демонструє єдність, самоідентифікацію, наступність поколінь та боротьбу кримськотатарського народу за свою свободу.

Як повідомлялося, сьогодні, 26 червня, відзначається День кримськотатарського національного прапора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-