Данілов закликав росіян якнайшвидше тікати до РФ через Керченський міст

Данілов закликав росіян якнайшвидше тікати до РФ через Керченський міст

Укрінформ
Секретар РНБО Олексій Данілов закликав росіян, які зараз перебувають в тимчасово окупованому Криму, якомога швидше скористатись Керченським мостом, аби повернутись на свою батьківщину.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив секретар РНБО України Олексій Данілов.

«Вони розуміють, що питання тільки часу - коли прийдемо, будемо їх гнати звідти. І я би всім порадив якомога швидше користатись послугами тої споруди (Керченського мосту – ред.), яка на сьогодні у них є, для того, щоб бути в безпеці. Тому що вони через нашу територію повертатися не будуть, і хто встигне звідти, скажімо так, відправитись до себе додому на рідну батьківщину звідки вони там приїхали, хай туди ж і відправляються. Тому що я можу сказати: всі, хто мав власність до 2014 року, повернуть собі цю власність, всі, хто там отримав збитки, отримають компенсацію за те, що там наробила російська терористична інституція», - зазначив Данілов.

Читайте також: Можливі удари по «Кримському титану» та ЗАЕС не зупинять звільнення України – Данілов

Відповідаючи на питання до чи після звільнення АР Крим від окупантів буде знищений Керченський міст, секретар РНБО заявив: «Давайте почекаємо, не будемо забігати наперед, в який спосіб ми будемо розв'язувати це питання. Тому що це - наша територія, і ми будемо вирішувати, чи треба нам ця споруда для тих чи інших речей, чи буде вона нам непотрібна».

Як повідомляв Укрінформ, на пунктах в'їзду на незаконно збудований Керченський міст загарбники перевіряють особисті документи, телефони, зокрема історію інтернет-браузера, підписки у месенджерах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-