Можливі удари по «Кримському титану» та ЗАЕС не зупинять звільнення України – Данілов

Можливі удари по «Кримському титану» та ЗАЕС не зупинять звільнення України – Данілов

Укрінформ
«Кримський титан» та Запорізька АЕС є ключовими об’єктами, де російські окупаційні війська можуть завдати удару, однак це не зупинить процес звільнення України від ворога.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив Секретар РНБО України Олексій Данілов.

«На сьогоднішній день ці два об’єкти є ключовими, де вони можуть завдати нам шкоди, але майте на увазі, що нас це не може зупинити в питанні звільнення нашої України від цих терористів. Ми обов’язково звільнимо нашу країну, включно з Кримом. Зараз будуть такі вирішальні місяць-два-три, які будуть ставити багато крапок в закінченні тих чи інших процесів. Я більш ніж впевнений, що процес фрагментації Росії вже почався 24 лютого 2022 року фактично, а зараз він буде переходити в практичну площину і ми будемо з вами свідками цього процесу», - зазначив Данілов.

Читайте також: У розвідці назвали дії росіян на ЗАЕС ядерним шантажем

Як повідомляв Укрінформ, керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов сьогодні заявив, що росіяни замінували охолоджувач на Запорізькій АЕС, і якщо його буде виведено із ладу, то існує значна імовірність того, що будуть великі проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-