Росіяни готуються до провокацій на хімзаводі «Кримський титан» - партизани

Росіяни готуються до провокацій на хімзаводі «Кримський титан» - партизани

Укрінформ
Росіяни можуть вчинити чергову техногенну катастрофу, здійснивши провокації на хімічному заводі "Кримський титан" на тимчасово окупованому півострові.

Про це повідомив у Телеграмі військовий партизанський рух "Атеш", передає Укрінформ.

"Путін віддав наказ військам "хімзахисту" увійти на територію Херсонської області. Офіційно це робиться для ліквідації наслідків "прориву" Каховської ГЕС. Але хімічні війська не призначені для виконання таких завдань, на відміну від ряду громадських структур", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що реальна ціль розміщення там хімічних військ може полягати у залученні до провокацій на заводі "Кримський титан". Росія може вчинити чергову техногенну катастрофу для оборони Кримського півострова.

"Не хочеться в це вірити, але потрібно готуватись до найгіршого сценарію. Після Каховської трагедії не залишається сумнівів, що вони можуть піти на все", - наголошується в повідомленні.

Читайте також: На «Кримському титані» - 200 тонн аміаку: експерт розповів про наслідки у разі вибуху

Як повідомлялося, Представництво Президента в АРК заявило, що процеси виробництва на заводі «Кримський титан» в м. Армянськ у тимчасово окупованому Криму порушені до критичного рівня. У ГУР Міноборони України заявили, що російські інженерні підрозділи мінують цехи "Кримського титану".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-