Вихованців української школи в Катарі ознайомили з історією вишиванки

Вихованців української школи в Катарі ознайомили з історією вишиванки

Фото
Укрінформ
У пʼятничній школі при Посольстві України у місті Доха провели День вишиванки для найменших українців, що мешкають у Катарі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, традиційно заняття у школі розпочалося з виконання дітьми, їхніми батьками та вчителями Державного Гімну України.

Під час уроку діти знайомилися з історією українського національного одягу, а також вивчали та вчилися розрізняти візерунки вишиванок різних регіонів Батьківщини.

«Діти відвідали декілька «ігрових станцій»: історичну, музичну, художню та мистецьку. На кожній із цих «станцій» їх чекали ігри, конкурси та творчі завдання, завдяки яким маленькі українці вдосконалювали свої навички спілкування рідною мовою та малювання українських національних орнаментів», – розповіли в Посольстві.

Батьки щиро дякували всім причетним до організації української школи: пані Майї, пані Ользі, пані Олені та пані Аліні.

Заняття завершилося традиційним частуванням для діточок та врученням памʼятних подарунків.

Диппредставництво подякувало пані Інні за чудові українські браслети, зроблені нею для всіх діточок української школи при Посольстві.

Нагадаємо, у школі при Посольстві України в Катарі відбулося заняття, присвячене Дню матері. З цієї нагоди під час занять діти своїми руками робили подарунки для своїх матусь, читали їм вірші й промовляли до них найтепліші слова, яких заслуговують їхні матусі. 

Фото: Посольство України в Катарі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-