Данілов про повернення Криму: Будемо звільняти, як вважатимемо за необхідне

Данілов про повернення Криму: Будемо звільняти, як вважатимемо за необхідне

Укрінформ
Україна звільнятиме тимчасово окупований Кримський півострів у такий спосіб, у який вважатиме за необхідне на час прийняття тих чи інших рішень. 

Про це секретар РНБО Олексій Данілов повідомив у ефірі «Радіо Свобода», передає Укрінформ.

«Мені складно говорити, чи вони без бою щось віддадуть. Ми будемо звільняти в такий спосіб, в який вважатимемо за необхідне на час прийняття тих чи інших рішень. І якщо буде потреба, щоб ми використали трішечки інші засоби впливу, вони обов'язково будуть використовуватися, ні в кого ми питати дозволу не збираємося», - сказав Данілов у відповідь на слова міністра оборони України Олексія Резнікова, що Україна поверне Крим "без бою".

Коментуючи вибухи в Криму, Данілов зауважив, що «Господь періодично відправляє сигнали рашистам, що їм треба забиратися з цієї землі».

Читайте також: Україна діятиме за своїм секретним планом, якщо постачання зброї будуть потужними – Данілов

«Ті люди, які мають трішечки розуму, мають розуміння, що треба якомога швидше сідати в автівку, чи що там у них є, щоб забиратися з півострова», - наголосив секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков журналістам американського видання The Atlantic сказав, що Україна поверне тимчасово окупований росією Кримський півострів без бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-