«Збираємо думки»: Данілов про роботу над Стратегією деокупації Криму

«Збираємо думки»: Данілов про роботу над Стратегією деокупації Криму

Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони України працює над оновленою редакцією Стратегії деокупації Автономної Республіки Крим.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов повідомив в інтерв'ю Укрінформу.

"Зрозуміло, що після 24 лютого 2022 року змінилося дуже багато. До нас звернулося Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, а ми звернулися до всіх компетентних органів влади і громадських експертних центрів з проханням надати свої пропозиції щодо питання оновлення Стратегії. Зараз збираємо думки, які зміни внести до Стратегії, затвердженої у березні 2021 року", – поінформував він.

Читайте також: «Залежить від поведінки країни-терориста»: Данілов розповів про варіанти деокупації Криму

Данілов зауважив, що рішення щодо Стратегії ухвалюватиметься голосуванням на засіданні РНБО, а потім документ має бути затверджений Указом Президента України.

Водночас секретар Ради національної безпеки і оборони наголосив, що 12 кроків, які він оприлюднив у Фейсбуці, це – його попередні міркування про нагальні питання деокупації Криму. "Це – поки не юридичний документ", – підкреслив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що Стратегія деокупації Криму потребує нової редакції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-