Посол в Естонії зустрілася з українцями в місті Нарва

Посол в Естонії зустрілася з українцями в місті Нарва

Фото
Укрінформ
Посол України в Естонії Мар'яна Беца під час регіональної поїздки до Нарви відвідала місцевий офіс Міжнародної організації з міграції, який став першим пунктом допомоги для українців, що перетинають у цьому місті естонсько-російський кордон.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Естонській Республіці.

Під час візиту Посол Мар’яна Беца зустрілась з місцевою українською громадою та українськими переселенцями, які тимчасово проживають у місті, та відповіла на найбільш актуальні питання, що турбують українських громадян.

Також посол України провела зустріч з мером Нарви Катрі Райк. Сторони обговорили забезпечення містом потреб тимчасових переселенців з України, які знайшли прихисток у Нарві.

«Посол України подякувала естонській стороні, українській громаді, волонтерам за активну допомогу Україні в її боротьбі з російською агресією та за надання підтримки українським сім’ям», – повідомили у Посольстві.

Посол також запевнила щодо всебічної підтримки, яку Посольство готове і надалі надавати українській громаді міста у її діяльності на користь нашої держави.

Нагадаємо, раніше в березні Посол України Мар’яна Беца зустрілася у Таллінні з міністром соціального захисту Естонської Республіки Сігне Рійсало та тимчасово переміщеними громадянами України, а також волонтерами.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-