Змін у чисельності загарбників у Криму не відбувається – Гуменюк

Змін у чисельності загарбників у Криму не відбувається – Гуменюк

Укрінформ
Критичної зміни чисельності особового складу російських військ у тимчасово окупованому Криму наразі не відбувається. Водночас загарбники вивозять обладнання, цінності, родини.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Критичної зміни чисельності особового складу зараз не відбувається. Вони більше характеризують свої дії як маневри, тобто переміщення з однієї точки в іншу для доцільності розташування сил та засобів. Це стосується як Лівобережжя, так і тимчасово окупованого Криму і далі по материковій Україні на схід від півдня. Те, що вони намагаються вивозити певне обладнання, цінності, родини, інші цивільні установи та об’єкти – це фіксується. Вивозять вони як з лівого берега, так і з Криму. Потроху рух за напрямком «руского воєнного корабля» розпочато», - наголосила Гуменюк.

Читайте також: Гуменюк пояснила нетипову активність флоту рф у Чорному й Азовському морях

Як повідомляв Укрінформ, в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що окупаційна влада Криму й військове командування загарбників вивозять свої сім'ї з півострова та розпродують майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-