Громадянського журналіста Османова відвезли до Сімферополя і утримують у будівлі фсб

Громадянського журналіста Османова відвезли до Сімферополя і утримують у будівлі фсб

Укрінформ
Громадянського журналіста Ролана Османова, до будинку якого в окупованому Криму сьогодні зранку прийшли з обшуком російські силовики, нині утримують у будівлі фсб у Сімферополі.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

“Ролана Османова утримують у будівлі фсб росії в Сімферополі і до нього не допускають адвоката Едема Семедляєва, що є тривожним сигналом того, що до затриманого застосовуються заходи фізичного та психологічного тиску”, - написав Чубаров.

Окрім того, як розповіла громадській організації “Кримська солідарність” дружина Османова Земіне, під час обшуку силовики застосували до Ролана Османова силу.

“Вони увірвались, швидко схопили телефони, зайшли до кімнати, повалили чоловіка на підлогу, наділи наручники... У дитини трахеостома, тому я пішла до неї. Залишила чоловіка на дві секунди, а вони вже його вдарили, він знову на підлозі лежить. Я заходжу, запитую, що вони роблять, а Ролан каже, що його вдарили”, - розповіла жінка.

Читайте також: У росії кримчанину Абдулвапову дали понад 10 років тюрми

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці, 15 березня, російські силовики прийшли з обшуком до активіста кримськотатарського національного руху, громадянського журналіста Ролана Османова.

Фото: Кримська солідарність

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-