Укріплювати льохи та збирати тривожні валізки: Чубаров дав поради мешканцям Криму

Укріплювати льохи та збирати тривожні валізки: Чубаров дав поради мешканцям Криму

Укрінформ
На Кримському півострові влітку очікують серйозні події. Населення готується до різного розвитку ситуації на півострові.

На цьому наголосив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у ефірі FREEДОМ, передає Укрінформ.

«Більшість у Криму приходить до висновку, що на півострові влітку очікують дуже серйозні події, за яких курортного сезону просто не може бути. Ми виходимо з того, що ті, хто складав категорію відпочиваючих - громадяни рф, не поїдуть до тимчасово окупованого Криму через проблеми для власної безпеки. Хоча ми бачимо, що люди, які працюють у курортній сфері, по-своєму готуються до в'їзду відпочиваючих, оскільки їм треба годувати свої сім'ї та це - єдиний їхній заробіток», - сказав Чубаров.

Читайте також: Кримчани усвідомлюють, що півострів звільнять – Чубаров

Він зауважив, що нині населення Криму готується до різного розвитку ситуації на півострові.

«Людям потрібно завчасно вживати дій щодо їхнього захисту у випадку загострення ситуації. Ми рекомендуємо тим, хто живе у сільській місцевості, укріплювали льохи, робити запасні виходи в підвалах будинків. Людям, які проживають у містах, слід визначити найкоротші маршрути до бомбосховищ, мати тривожні валізки тощо. Загалом ми ділимося з кримчанами досвідом, який накопичили з початку повномасштабного вторгнення росії», - зазначив він.

Читайте також: Чубаров порадив громадянам росії не затягувати з від'їздом із Криму

Як повідомлялося, екскомандувач військ США в Європі генерал Бен Годжес заявив, що за наявності ракет далекого радіуса дії Україна може звільнити Крим до кінця літа 2023 року.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-