Чубаров: Якщо путін поїде до Криму, це свідчитиме про його відчайдушне становище

Чубаров: Якщо путін поїде до Криму, це свідчитиме про його відчайдушне становище

Укрінформ
Якщо президент рф володимир путін поїде до тимчасово окупованого Криму на 9-ту річницю окупації півострова, це свідчитиме, що він йде на відчайдушні кроки, щоби зберегти тимчасово окуповані території.

Про це в ефірі FREEДОМ заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

«Якщо путін приїде до Криму, це свідчитиме, що у нього відчайдушне становище і йому треба знову вмикати «кримський фактор» для мобілізації російського населення. Тому якщо він якимось чином опиниться в Криму на годину-дві у ці березневі дні, це свідчитиме, що він йде на відчайдушні кроки, щоби зберегти окуповані росієї території, у тому числі Крим», - вважає Чубаров.

Водночас Чубаров зауважив, що глава рф може не відважитися на візит на тимчасово окупований півострів, оскільки «там нині – прифронтова зона, а у путіна маніакальне ставлення до питань власного здоров'я та боязнь за особисту безпеку».

Як повідомлялося, 16 березня 2014 року в тимчасово окупованому Криму і місті Севастополі всупереч українському законодавству та законодавству Автономної Республіки Крим відбувся так званий "референдум" щодо статусу Криму - за силового тиску російських військових, за підтримки пропагандистських російських ЗМІ.

Читайте також: Чубаров прогнозує у Криму шпигуноманію після появ «добровільних дружин»

Україна, більшість країн-членів ООН та інші міжнародні організації визнали інсценований окупантами фальсифікований кримський "референдум" нелегітимним.

18 березня 2014 року в Кремлі відбулось підписання так званого "договору про прийняття Республіки Крим до складу російської федерації".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-