На Україну неможливо тиснути в питанні Криму та Донбасу - Єрмак

На Україну неможливо тиснути в питанні Криму та Донбасу - Єрмак

Укрінформ
Перемога України у розв’язаній росією війні передбачає повне відновлення територіальної цілісності у межах міжнародно визнаних кордонів.

Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час онлайн-виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі, передає кореспондент Укрінформу.

Відповідаючи на запитання про те, чи може перемога України у війні проти росії не передбачати відновлення контролю над Кримом, Єрмак заявив: "Ні. Це абсолютно неприйнятно".

Він наголосив, що Україна бачить перемогу – і це бачення поділяють партнери – у повному відновленні своєї територіальної цілісності у межах міжнародно визнаних кордонів "включаючи Донбас і Крим".

Читайте також: ЄС і Україна обговорили наслідки загарбання росією Криму та Севастополя

Коментуючи зауваження, чи можуть деякі партнери тиснути на керівництво України, аби вона розпочала переговори з росією та розглянула можливість неповернення Криму та частини східних областей, керівник ОП заявив: "Це неможливо – тиснути на нас. І усі, хто добре знають Президента Зеленського та його команду, вже знають, що тиснути неможливо".

Єрмак наголосив, що Україна та партнери зроблять усе можливе, аби війна закінчилась у нинішньому році. "Усі українці сподіваються, що це буде рік перемоги", - сказав він.

Читайте також: Зеленський: Щодня і щоночі діємо, щоб зменшити потенціал ворога

Як повідомлялося, Всесвітній економічний форум проходить у Давосі 16-20 січня, російські офіційні представники та бізнесмени на нього не запрошені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-