рф використовує Крим для «інтеграції» захоплених українських територій

рф використовує Крим для «інтеграції» захоплених українських територій

Укрінформ
росія продовжує використовувати окупований Крим для пришвидшення «інтеграційних процесів» на нових захоплених територіях.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Представництво Президента України в АР Крим у Фейсбуці.

«росія продовжує використовувати окупований Крим для пришвидшення «інтеграційних процесів» на новоокупованих територіях Запорізької та Херсонської областей - заявляють про будівництво автомагістралі «Сімферополь - Маріуполь - Ростов-на-Дону», щоб утворити так званий сухопутний коридор із рф до окупованого півострова», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупанти примусово евакуюють жителів Енергодару до Джанкою — ініціюють гуманітарні кризи, вивозять держустанови, закривають лікарні й аптеки, аби зробити життя місцевих нестерпним.

"А пропаганда подає це як евакуацію через наступ ЗСУ та “тікаючих” від України цивільних", - зауважили у представництві.

Читайте також: Туреччина готова долучитися до реінтеграції Криму - Ташева

Як повідомляв Укрінформ, постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на сесії Генеральної Асамблеї ООН заявив, що росія використовує тимчасово окупований Крим як військову базу та плацдарм для захоплення інших районів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-