російські окопи в Криму точно не допоможуть росії - Данілов

російські окопи в Криму точно не допоможуть росії - Данілов

Укрінформ
Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що російські окопи в тимчасово окупованому Криму "точно не допоможуть" російській федерації.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у коментарі Крим.Реалії.

«Я можу сказати: вони (окопи – ред.) їм (росії – ред.) точно не допоможуть. Крим буде повернено і повернено обов'язково - у той спосіб, яким вирішить наше військово-політичне керівництво. Якщо потрібно буде за Крим воювати, ми за Крим воюватимемо, і ні в кого питати не будемо. Це наша земля, і вона має бути повернена додому», - заявив Данілов.

Коментуючи перебування у Криму громадян росії, які перебралися жити на півострів після його анексії, Данілов заявив, що «вони легко приїхали та легко поїдуть».

«Це наша земля. Вони мають жити за нашими законами. Якщо вони зайняли приміщення, де жили наші громадяни, то як це, що вони не повинні його звільнити? Вкрадене ніколи не приносить щастя. Не треба красти», – додав Данілов.

Читайте також: росіяни бояться за Крим й почали запускати «шахеди» з Краснодарського краю - британська розвідка

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що заморожування конфлікту із захопленими українськими територіями лише спонукає путіна до чергової хвилі агресії. Дипломатія можлива після того, як росія виведе свої війська на межі 1991 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-