Восени понад 60 людей у Криму притягнули до відповідальності «за дискредитацію росармії»

Восени понад 60 людей у Криму притягнули до відповідальності «за дискредитацію росармії»

Укрінформ
Із 1 вересня у тимчасово окупованому Криму притягнули до відповідальності 66 осіб за «дискредитацію використання збройних сил рф з метою захисту інтересів російської федерації та її громадян, з підтримання міжнародного миру та безпеки».

Як передає Укрінформ, про це повідомило видання “Кримський процес”.

"За період, що досліджується, до судів Криму та Севастополя було передано 66 матеріалів про адміністративні правопорушення за ст.20.3.3 КпАП рф (це на 14 більше, ніж за попередній період спостереження)", - пише видання.

Як зазначається, у 16 ​​випадках до відповідальності притягнули за публікації у соціальних мережах; 8 випадках - за усні висловлювання у громадських місцях; ще у 8 випадках – за виконання українських пісень; по одному випадку - за "публічне демонстрування" антивоєнних чи образливих написів і за пошкодження написів та інших елементів пропаганди війни.

Читайте також: На кримському телебаченні хакери запустили оповідання Подерв‘янського

Як повідомлялося, підконтрольний рф “суд” у Криму притягнув до адміністративної відповідальності шістьох учасників та організаторів весілля у Бахчисараї за виконання пісні “Ой у лузі Червона калина”.

Також у Криму звільнили викладача Білогірського технікуму Андрія Білозерова за те, що він увімкнув у навчальному закладі пісню “Байрактар”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-