Відеоролик про Крим із залученням відомих українців переглянули понад пів мільйона осіб

Відеоролик про Крим із залученням відомих українців переглянули понад пів мільйона осіб

Укрінформ
Відеоролик про Крим за участю відомих українців та кримських татар, створений за ініціативи Кримськотатарського ресурсного центру в межах інформаційної кампанії LiberateCrimea, переглянули понад півмільйона людей.

Про це під час пресконференції в Укрінформі повідомила менеджерка з комунікацій Кримськотатарського ресурсного центру Тетяна Подворняк, передає кореспондент Укрінформу.

За її словами, у зйомках відеоролика про Крим взяли участь співачка Джамала, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, журналістка Севгіль Мусаєва.

Читайте також: Подоляк: Маємо обов’язок перед кримськими татарами - звільнити Крим

Вони розповідали про п’ять важливих дат, пов’язаних із Кримом: 26 лютого – День кримського спротиву; 18 травня – День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу; 26 червня – День кримськотатарського національного прапора; 5 грудня – День підписання Будапештського меморандуму; 10 грудня – День прав людини. У ролику кожен з учасників також згадав про 24 лютого, день повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Подворняк зазначила, що цей відеоролик переглянули вже 512 тисяч людей.

Також, за її словами, в межах інформаційної кампанії LiberateCrimea запустили конкурс аматорського відео «Мій Крим». Учасникам пропонували зняти короткий відеоролик, у якому вони могли розповісти про свої переживання, емоції, почуття, які викликає Крим. Було знято 12 відео, конкурс охопив понад 270 тисяч людей.

Як повідомляв Укрінформ, Кримськотатарський ресурсний центр підготував ролик про Крим із залученням відомих українців та кримських татар. Організатори прагнули завдяки кліпу привернути більшу увагу жителів України до ситуації на окупованому півострові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-