У Криму випускників училища Нахімова «сортують» на росіян і кримчан та готують до передової

У Криму випускників училища Нахімова «сортують» на росіян і кримчан та готують до передової

Ексклюзив
Укрінформ
Курсантів “черноморского высшего военно-морского училища им. Нахимова”, які родом з росії, планується відправляти командирами взводів безпосередньо в збройні сили російської федерації, а випускників-кримчан - на посади командирів взводів військових частин 1 та 2 армійських корпусів так званих днр/лнр.

Про це Укрінформу повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України.

Як було зазначено, командувачем південного військового округу зс рф було прийнято рішення розподілити курсантів “черноморского высшего военно-морского училища им. Нахимова” наступним чином: курсанти-випускники росіяни направляються на посади командирів взводів військових частин безпосередньо збройних сил рф, а курсанти-випускники кримчани направляються на посади командирів взводів військових частин 1 та 2 армійських корпусів.

Військові частини 1 та 2 армійських корпусів "днр/лнр" за весь час свого існування не відрізнялися високою майстерністю та рівнем бойової підготовки, а після відчутних втрат у особовому складі та озброєнні стали взагалі небоєздатними.

Читайте також: Дедалі більше людей у Криму відкрито демонструють підтримку України - Ташева

«Схоже, що рука кремля дотягнулася вже й до “українців” з російськими паспортами на території тимчасово окупованої території АР Крим. Гасло сталінських часів “всё для фронта! всё для победы!” стосується не тільки бурятів, якутів, деенерівців та еленерівців, а і всіх, кого не шкода. Жителі Криму поступово стають тими, кого не шкода», - наголосили у відомстві.

Також в Управлінні нагадали, що раніше військово-політичним керівництвом рф було прийнято рішення про дострокові випуски курсантів вищих військових навчальних закладів, а «підготовка зазначеного “гарматного м’яса” здійснюється за скороченою програмою. Крім того, стажування у військах та на флоті скасовано. За попередньою інформацією, розподіл курсантів здійснюватиметься тільки у БтГр мотострілецьких, танкових та повітрянодесантних військових частин, що безпосередньо воюють в Україні, незважаючи на військово-облікову спеціальність випускників.

Як повідомлялось раніше, жителі Криму покидають півострів через страх перед осіннім призовом в рф. Він триватиме з 1 жовтня до 31 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-