Перший Кримський академічний форум пройде наприкінці вересня

Перший Кримський академічний форум пройде наприкінці вересня

Укрінформ
Наприкінці вересня пройде перший Кримський академічний форум за організаційної підтримки Національного офісу Кримської платформи.

Про це під час брифінгу повідомила постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева, передає кореспондент Укрінформу.

“Наприкінці вересня пройде перший Кримський академічний форум, який організовують студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка за організаційної підтримки Національного офісу Кримської платформи, у партнерстві з низкою провідних освітніх закладів з України, Великобританії та Німеччини”, - зазначила Ташева.

За її словами, наразі важливо працювати з молоддю, кадрами, які відбудовуватимуть нашу державу після звільнення всіх територій, тож цю роботу вирішили актуалізувати в межах академічної складової Кримської платформи.

Читайте також: Деокупація Криму буде чітким сигналом для всіх диктаторів, що на них чекає поразка - Кулеба

“Спільно з президентським фондом (Фондом Президента з підтримки освіти, науки та спорту — ред.) працюємо над розширенням і створенням українських студій за кордоном, де дослідницька складова щодо Криму буде наскрізною темою”, - додала Ташева.

Представниця Президента України в АРК висловила впевненість, що після перемоги “зможемо відновити та покращити наші навчальні заклади, а в Криму побудуємо нові освітні хаби, до яких будуть тяжіти молодь, академічна спільнота і креативний клас”.

Кримський академічний форум відбудеться в межах марафону академічних подій про Україну World Academic Talks.

Як повідомлялося, у Києві 23 серпня відбувся другий саміт Міжнародної Кримської платформи за участі 60 країн і міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-