Загарбники обстріляли Миколаїв ракетами С-300, є поранені

Загарбники обстріляли Миколаїв ракетами С-300, є поранені

Укрінформ
Армія рф вночі атакувала Миколаїв, пошкоджень зазнали Чорноморський національний університет імені П.Могили, підприємство, будинки, є поранені.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі 19 серпня, близько 4:00, місто зазнало обстрілів ракетами типу С-300. Три ворожі ракети знову влучили в ЧНУ імені П.Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина дістала поранення. Також в іншому районі міста пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за інформацією ОК «Південь», минулої доби, 18 серпня, у Миколаєві були атаковані об’єкти портової інфраструктури. Постраждалих немає.

Читайте також: Загарбники завдали ракетних ударів по Торецьку, Краматорську, Бахмуту

Крім того, у Миколаївському районі вдень 18 серпня зафіксовані ворожі обстріли в с. Галицинове. Внаслідок влучання касетних боєприпасів РСЗВ «Смерч» пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Троє людей зазнали поранень.

За інформацією ОВА, у Баштанському районі 18 серпня, орієнтовно о 9:30 та 17:30 відбулися обстріли на території Широківської громади. Також громада зазнала обстрілів з 22:00 18 серпня до 4:00 19 серпня. Влучання зафіксовані за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Читайте також: Ворог завдав масованого удару по Дніпропетровській області

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, розташовані на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється, зазначили в ОВА.

Як повідомлялося, в ніч проти 17 серпня дві ракети влучили в Чорноморський національний університет імені П.Могили у Миколаєві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-