Голова Броварської РВА збив чотирьох людей на переході - його затримали за п'яне водіння

Голова Броварської РВА збив чотирьох людей на переході - його затримали за п'яне водіння

Фото
Укрінформ
Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка, який скоїв наїзд людей на пішохідному переході, звільнять з посади. Поліція його затримала за п'яне водіння.

Як передає Укрінформ, про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив очільник Київської військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено.

Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали 4 людини. Зокрема 3 дорослих та одна дитина. Потерпілим надається вся необхідна допомога, насамперед медична.

Читайте також: На Київщині мікроавтобус злетів у провалля - двоє загиблих, семеро травмованих

Скріншот із відео

Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців - в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка, відповідну інформацію оприлюднила пресслужба Національної поліції.

Як зазначається, поліція Київщини встановлює обставини ДТП за участю посадовця районної військової адміністрації.

Автопригода сталась сьогодні, 26 квітня, у місті Бровари.

«Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих - дитина.

Перевірка на прилад Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом зареєстроване кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорт у особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Нагадаємо, місцеве видання «Трибуна Броварів» поширило відео, на якому Майбоженко у натовпі людей стоїть поруч зі своїм авто, яке наїхало на клумбу. Зазначається, що авто під час руху на пішохідному переході скоїло наїзд на чотирьох людей, серед яких дитина.

На відео видно, як поліцейські на місці події зафіксували у Майбоженка 2,31 проміле.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-