Після вибухів у Криму загарбники встановили КПП перед в’їздом на Керченський міст

Після вибухів у Криму загарбники встановили КПП перед в’їздом на Керченський міст

Укрінформ
Після вибухів у Криму окупанти встановили КПП перед в’їздом на Керченський міст, перевіряють тих, хто покидає півострів. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт КримSOS з посиланням на виступ свого координатора Дениса Савченка в ефірі телеканалу 1+1.

«Окупаційна влада встановила контрольно-пропускний пункт перед в’їздом на Керченський міст. І на КПП перевіряють тих, хто покидає Крим. Зокрема, перевіряють документи, автівки та особисті речі», – зазначив координатор КримSOS.

За його словами, після вибухів у Криму 16 серпня приблизно 38 тисяч автомобілів рушили з тимчасово окупованого півострова на територію росії. Минулого разу, після вибухів у Новофедорівці, було приблизно 37 тисяч автомобілів, що виїжджали з території Кримського півострова у бік рф, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Після вибухів в окупованому Криму стали цікавитися бомбосховищами й аварійними валізками

Як повідомляв Укрінформ, уранці 16 серпня в тимчасово окупованому Криму сталася пожежа на трансформаторній підстанції в місті Джанкой та детонація боєприпасів у селищі Майське Джанкойського району. За даними представниці Президента в Автономній Республіці Крим Таміли Ташевої, після вибухів у Джанкойському районі на виїзді з Кримського півострова в бік російської федерації утворилися величезні черги. Також росЗМІ повідомили, що на території військової авіабази у селищі Гвардійське Сімферопольського району окупованого Криму сталося кілька вибухів. Рух громадського опору "Жовта стрічка" закликає кримчан триматися на відстані від військових об'єктів росії і по змозі евакуюватися.

Читайте також: Зеленський звернувся з важливим проханням до українців в окупованому Криму

У Криму після вибухів люди цікавляться, де найближче бомбосховище і що таке аварійна валізка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-