У Севастополі окупанти замінили парад для моряків на змагання зі стрибків у море

У Севастополі окупанти замінили парад для моряків на змагання зі стрибків у море

Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі російські загарбники скасували святкування дня флоту і влаштували стрибки моряків у воду з екстремальної висоти.

Так прокоментував у недільному відеозверненні скасування окупантами дня свого флоту в Севастополі очільник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передає Укрінформ.

«В окупованому Севастополі скасували святкування дня ворожого флоту через черговий хлопок, в якому загарбники одразу звинуватили Україну. Цікава логіка терористичної держави, що спеціалізується на підриві власних будинків. Можливо, реальною причиною скасування святкувань стало те, що весь ворожий флот обстрілює наші мирні міста», - зазначив Марченко.

Читайте також: Чубаров вважає, що росіянам варто приготуватися до провокацій з боку фсб

На його думку, сьогоднішній продуманий захід має суто протокольний характер, в тому числі один із розважальних заходів - стрибки моряків з екстремальних висот.

«Це дуже актуально! Тому що скоро потворам доведеться це робити із власних кораблів. Тож бажаємо успіхів у тренуванні», - сказав Марченко.

За його словами, «бункерний дід стрибати у воду не захотів, тому вирішив не їхати за кордон, у Севастополь, і проводив заходи у Кронштадті», підсумував очільник ОВА.

Читайте також: У ВМС прокоментували «атаку» по штабу чф у Севастополі: росія визнає свою ППО недієздатною

Як повідомлялося, росіяни після поширення дезінформації про «атаку» на штаб чорноморського флоту рф та начебто поранення п’ятьох осіб заявили, що скасовують всі заходи з нагоди дня ВМС в окупованому ними Криму.

Водночас пізніше так званий "сенатор від Криму" Ольга Ковітіді заявила, що атаку безпілотника на штаб чф флоту в Севастополі було здійснено не ззовні, а з території міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-