Чубаров вважає, що росіянам варто приготуватися до провокацій з боку фсб

Чубаров вважає, що росіянам варто приготуватися до провокацій з боку фсб

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров не виключає, що після подій навколо штабу чорноморського флоту росії у Севастополі росіянам варто приготуватися до провокацій з боку фсб.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За повідомленням російського гауляйтера окупованого Севастополя Развожаєва, «штаб чорноморського флоту росії» атакований безпілотником, який упав і вибухнув у його внутрішньому дворі. При цьому стверджується, що загиблих немає, але, мовляв, поранено 5 співробітників штабу. Повідомляється також, що російськими окупантами в Севастополі скасовано всі заплановані на сьогодні «святкові заходи, присвячені дню військово-морського флоту», - написав Чубаров.

Читайте також: Чубаров сподівається на публічні вибачення керівництва «Фенербахче»

За його словами, не виключається, що «атака» влаштована самими російськими окупантами як слушна причина для скасування заходів, присвячених дню військово-морського флоту росії, «святковість» яких виглядала б сумнівною після знищення у квітні 2022 року Збройними силами України найбільшого флагманського військового корабля флоту росії «москва», задля подальшої ескалації бойових дій росії проти України.

У такому разі російському суспільству слід приготуватися до серії вибухів житлових будинків у містах росії, аналогічних тому, які були влаштовані фсб рф у вересні 1999 року у Буйнакську, Москві та Волгодонську, зазначив Чубаров.

Читайте також: У ВМС прокоментували «атаку» по штабу чф у Севастополі: росія визнає свою ППО недієздатною

Як повідомляв Укрінформ, у Севастополі окупанти скасували «традиційний парад кораблів» на «день флоту» 31 липня, замість цього агресор проведе у Криму молебні та мітинги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-