Чубаров сподівається на публічні вибачення керівництва «Фенербахче»

Чубаров сподівається на публічні вибачення керівництва «Фенербахче»

Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров сподівається на принесення керівництвом футбольного клубу «Фенербахче» публічних вибачень за інцидент, який трапився вчора під час матчу Фенербахче-Динамо у Стамбулі.

Про це Рефат Чубаров написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Невігласи, мерзотники, тварюки ...., це найперші слова, які прийшли мені на думку, коли у відповідь на забитий футболістом української команди «Динамо» (Київ) гол у ворота «Фенербахче», тисячі його фанатів стали волати до імені путіна - міжнародного злочинця та вбивці», - написав Чубаров.

Він підкреслив, що знає зсередини про високий рівень поваги турків та їхні симпатії до українців і України, які до того ж безмірно виросли після 24 лютого 2022 року. Тому, за його словами, він зберігає надію на принесення керівництвом футбольного клубу «Фенербахче» публічних вибачень за образу почуттів українців, які протистоять російській агресії з лютого 2014 року.

Читайте також: росія уже не «вичавлює» людей з Криму, а хоче використати їх у війні як гарматне м'ясо – Чубаров

Як повідомляв Укрінформ, посол України у Туреччині Василь Боднар обурений словами підтримки путіна фанами «Фенербахче».

Футболісти київського «Динамо» виграли перший матч у єврокубковому сезоні-2022/23. «Біло-сині» на виїзді обіграли у додатковий час турецький «Фенербахче» з рахунком 2:1 і вийшли до третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-