Окупанти засудили до двох років тюрми директора кримського сафарі-парку «Тайган»

Окупанти засудили до двох років тюрми директора кримського сафарі-парку «Тайган»

Укрінформ
Окупаційний "суд" у Криму засудив до двох років і трьох місяців позбавлення волі директора сафарі-парку «Тайган» Олега Зубкова, який з перших днів російського вторгнення підтримував загарбників.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

"У Криму окупаційний Білогірський районний "суд" засудив директора парку левів «Тайган» Олега Зубкова до двох років і трьох місяців позбавлення волі за звинуваченням у «наданні послуг, які не відповідають вимогам безпеки»", - написав Чубаров.

Читайте також: В окупованому Криму поховали вже щонайменше 125 військових рф

Він також опублікував фотографію автобуса, що належав сафарі-парку «Тайган», зауваживши, що у лютому 2014 року, у перші дні російського військового вторгнення до Криму, цей транспортний засіб "був урочисто переданий Олегом Зубковим бандитам із "народного ополчення Криму", які, своєю чергою, виїжджали на ньому за адресами, де ними проводилися незаконні обшуки, погроми та арешти мирних жителів".

Голова Меджлісу зауважив, що "ефективністю бумеранга" задоволений не повністю. "Зробимо все, аби основне покарання Зубков отримав за рішенням українського суду після деокупації Криму", - наголосив він.

За повідомленнями російських ЗМІ, покарання Зубков отримав після розслідування випадку, коли в очолюваному ним парку тигр пошкодив руку дитині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-