Кількість оформлених вантажівок у пункті пропуску «Краківець» зросла на 40%

Кількість оформлених вантажівок у пункті пропуску «Краківець» зросла на 40%

Відео
Укрінформ
Кількість оформлених вантажівок у пункті пропуску "Краківець – Корчова" завдяки оптимізації руху в порівнянні з минулим тижнем зросла на 40%.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України з посиланням на начальника відділу інспекторів прикордонної служби Сергія Веретельніка, передає Укрінформ.

“Станом на сьогодні, у зв’язку з реорганізацією руху в пункті пропуску «Краківець», яка розпочалася 20 червня, оформлення вантажних транспортних засобів на виїзд з України здійснюється на всіх наявних 10 смугах руху. У порівнянні з попереднім тижнем, завдяки оптимізації руху, кількість оформлених вантажних автомобілів зросла приблизно на 40 %”, - повідомляють в ДПСУ.

Зазначається, що оформлення легкових транспортних засобів здійснюється у модульному терміналі, який функціонує поблизу пункту пропуску «Краківець» на автодорозі А4.

У ДПСУ додають, що зараз триває облаштування ділянок для рейсових автобусів. Орієнтовно завершать за два тижні.

“Наразі тривають заходи з облаштування смуг руху та місць для оформлення пасажирських автобусів. За попередніми розрахунками, вони будуть проводитися близько двох тижнів. 

Про завершення робіт та відновлення оформлення пасажирів автобусів на виїзд з України буде повідомлено додатково”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті виникли черги на кордонах з Угорщиною та Словаччиною

Як повідомляв Укрінформ, на кордоні України і Польщі у пункті пропуску «Краківець- Корчова» на 50% збільшили пропускну здатність. У межах проєкту «Відкритий кордон» збільшена кількість смуг для руху вантажівок до десяти.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-