На Закарпатті виникли черги на кордонах з Угорщиною та Словаччиною

На Закарпатті виникли черги на кордонах з Угорщиною та Словаччиною

Відео
Укрінформ
На Закарпатті, на угорсько-українському та словацько-українському кордонах утворилися великі черги на пунктах пропуску.

Про це повідомив у Телеграмі голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, передає Укрінформ.

"Спостерігаємо суттєве збільшення кількості легкових транспортних засобів на в’їзд в Україну в пунктах пропуску по всій ділянці державного кордону. У випадку з Угорщиною ці черги розтягнулися на декілька кілометрів та іноді сягають до 800 автомобілів. Трохи краща ситуація на словацько-українському кордоні, однак вона також викликає неабияке занепокоєння", - написав очільник ОВА.

Керівник ОВА невідкладно прибув у пункт пропуску «Тиса», аби дізнатися про проблеми, які призвели до черг на угорсько-українському кордоні.

Він зауважив, що ініціював на 27 червня зустріч із представниками митниці та прикордонної поліції Угорщини з метою оперативного вирішення проблемних питань.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині з 20 червня у межах проєкту “Відкритий кордон” за участю представників Міністерства інфраструктури України та польського уряду відкрито рух оновленим пунктом пропуску “Краківець – Корчова” на кордоні з Польщею. У пункті пропуску збільшено з 4 до 10 кількість смуг для вантажівок та створено додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Читайте також: З 24 лютого Держприкордонслужба затримала понад 3,5 тисячі порушників кордону

Водночас на автомобільному пункті пропуску “Ягодин-Дорогуськ” на українсько-польському кордоні з 9-ої ранку (за київським часом) 27 червня тимчасово призупиняється пропуск легкових автомобілів вагою до 7,5 тонн. Заборона не стосуватиметься вантажівок та рейсових автобусів.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-