У Криму планують збудувати базу для награбованої з України сільгосппродукції - ЗМІ

У Криму планують збудувати базу для награбованої з України сільгосппродукції - ЗМІ

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму так звана "влада" планує збудувати у Джанкої перевалочну базу для награбованої сільгосппродукції з Херсонської та Запорізької областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонське видання «Мост» з посиланням на кримські та російські пропагандистські медіа.

«До кінця липня - початку серпня у Джанкої планують побудувати перевалочну базу для доставки сільськогосподарської продукції з Херсонської та Запорізької областей», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: З початку війни Україна змогла експортувати лише чотири мільйони тонн сільгоспродукції

Окупаційний «глава» Джанкоя Ігор Івін розповів російським пропагандистам, що розробляється проєкт створення ринку - він стане перевалочною базою для торговців овочами та фруктами на кшталт «Привозу» у Сімферополі.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники оголосили, що скуповуватимуть у херсонських фермерів зерно по 85-95 доларів за тонну, що в кілька разів менше за ринкову ціну. З тимчасово захопленої Херсонщини колони фур щодня вивозять до Криму сільгосппродукцію, скуплену в місцевих аграріїв за безцінь, відбувається цинічне обкрадання фермерів.

На захоплених територіях півдня України рф запровадила політику викрадення аграрної продукції; для цього навіть розширили незаконні контрольно-пропускні пункти на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-