рф перекидає артилерію до адмінмежі з Кримом, аби використати її в боях за Херсонщину - Міноборони

рф перекидає артилерію до адмінмежі з Кримом, аби використати її в боях за Херсонщину - Міноборони

Укрінформ
Перекидання на північ Криму російської артилерії може бути спрямовано на сковування підрозділів ЗСУ та для використання її в боях за Херсонщину.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, відповідаючи на запитання Укрінформу про мету перекидання артилерії рф до адмінмежі з Кримом.

Читайте також: У Херсоні окупанти шукають покинуті квартири, щоб розмістити там російських військових

«Такі дії противника переслідують декілька цілей. Безумовно, це й так званий маневр, це нарощування сил, аби підрозділи ЗСУ, які перебувають в певних районах, були там і не переміщувалися в інші операційні зони, сковування військ. По-друге, як ми знаємо, росія ставить собі за мету, окрім Донеччини та Луганщини, (захопити - ред.) ще й Херсонську область. Тому, скоріш за все, ми очікуємо, що ця техніка там і може бути використана противником», - пояснив Мотузяник.

Читайте також: На Харківщині ворог намагається зупинити просування ЗСУ до кордону – Міноборони

Як повідомляв Укрінформ, пресслужба Головного управління розвідки Міноборони сьогодні зазначила, що окупанти в Херсоні шукають списки покинутих квартир та планують розміщувати там своїх військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-