загарбники розглядають сценарій приєднання Херсонщини до Криму - Ташева

загарбники розглядають сценарій приєднання Херсонщини до Криму - Ташева

Укрінформ
російські окупанти розглядають різні варіанти щодо новоокупованих територій, зокрема, це створення так званого кримського федерального округу.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ заявила постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева.

«Різні сценарії, які ми бачимо на території Херсонської або інших новоокупованих територій. Спочатку вони розглядали сценарій проведення референдуму, зараз вони розглядають сценарій приєднання …до Криму», - зазначила вона.

Читайте також: На Херсонщині окупанти шантажують аграріїв поливом, примушуючи до співпраці

За словами Ташевої, відповідні обговорення помітні у публічних дискусіях на території півострова, в комунікаціях окупаційної адміністрації Криму. Є сюжети, які готують так звані кримські медіа, з «приставкою Крим 24 - Херсон, Запоріжжя», розповіла Ташева.

Читайте також: На Херсонщині загарбники намагаються створити систему обласних департаментів

Тому, зазначила вона, цілком імовірно, що окупанти розглядають сценарій приєднання новоокупованих територій до Криму і формування так званого кримського федерального округу.

Як повідомляв Укрінформ, ідея з "референдумом" на Херсонщині провалилася, тому зараз колабораціоністи розганяють фейк про те, що вони начебто й не збиралися його проводити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-