На Херсонщині загарбники намагаються створити систему обласних департаментів

На Херсонщині загарбники намагаються створити систему обласних департаментів

Укрінформ
На Херсонщині загарбники та колаборанти намагаються створити систему обласних департаментів.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Орки та їхні прислужники намагаються створити систему обласних департаментів, використовуючи, зокрема, приміщення та ресурси комунальних підприємств Херсонської обласної ради», - написав Соболевський.

Він звернувся до працівників обласних комунальних підприємств та установ, наголосивши, що неприйнятні будь-які форми співпраці з окупантами.

«Це наша земля, наша країна, а ці чорти тут проїздом!» - написав перший заступник голови Херсонської облради.

Читайте також: На Херсонщині деякі аграрії відправляють продукцію до окупованого Криму

Соболевський також наголосив, що коли російські загарбники під час обшуків обласних установ називають його особисто «державним злочинцем», він вважає це компліментом.

Він закликав мешканців області не здаватися.

«Ще на один день ми стали ближчими до перемоги та свободи Херсонської області. Не буду зараз повторюватись, наскільки важко морально нашим громадянам сьогодні в окупації, бачити щодня на вулицях своїх міст озброєних солдатів чужої армії, жити в атмосфері терору та страху невизначеності. І при всьому цьому не здаватися! Залишатися людиною, залишатися українцем!» - заявив Соболевський.

Він зазначив, що в цей час можна по-різному проявити себе і що він пишається тими мешканцями Херсонщини, які щодня доводять на своєму особистому прикладі, що Херсонщина – це Україна.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині ворог блокує «зелені коридори», евакуацію. Російські загарбники викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО.

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. У Херсоні російські військові захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медустановам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-