У Севастополі «суд» оштрафував кримчанина, який зірвав банер на підтримку війни росії в Україні

У Севастополі «суд» оштрафував кримчанина, який зірвав банер на підтримку війни росії в Україні

Фото
Укрінформ
В окупованому Криму затримано та оштрафовано на 30 тисяч рублів мешканця Севастополя, який зірвав банер на підтримку війни в Україні.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група, повідомляє Укрінформ.

"У Севастополі затримали 55-річного місцевого жителя, який зрізав банер на підтримку війни з Україною", - йдеться у повідомленні з посиланням на пресслужбу окупаційної поліції.

Так званий Гагарінський районний суд м. Севастополя розцінив дії чоловіка як дискредитацію російських збройних сил і оштрафував чоловіка на 30 тисяч рублів (10 700 грн - ред.)

Як повідомляв Укрінформ, у Севастополі, незважаючи на жорстку пропаганду, стрімко набирає обертів рух проти "Z-фашизму" та російської війни проти України. Так, небайдужі у Севастополі залили фарбою встановлений у парку пам'ятний знак так званим добровольцям, які воювали проти України у складі окупаційних військ росії на Донбасі.

Крім того, у Севастополі "ветерана" ФСБ, який наклеїв на свій автомобіль букву Z, було побито місцевими жителями та з різними травмами доставлено до шпиталю.

Читайте також: На захоплених територіях Харківщини рашисти поширюють газету з фейками

Як повідомлялося, так званий "суд" у Севастополі заарештував терміном на два місяці двох місцевих жителів за проколювання шин автомобілів, на яких була зображена буква Z, як символ війни росії проти України.

Фото: Кримська правозахисна група

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-