Справа Джемілєва: «суд» у Криму завершив слідство і розпочинає дебати сторін

Справа Джемілєва: «суд» у Криму завершив слідство і розпочинає дебати сторін

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму на черговому засіданні в так званому міському "суді" Армянська оголосили про завершення судового слідства у справі Мустафи Джемілєва, обвинуваченого в незаконному перетині державного кордону.

Про це повідомляє у Фейсбуці "Кримська солідарність", передає Укрінформ.

"У міському суді Армянська закінчилося судове слідство у справі кримськотатарського політичного діяча Мустафи Джемілєва, якого обвинувачують у незаконному перетині державного кордону", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв'язку з відсутністю авіасполучення та неможливістю потрапити до окупованого Криму адвоката Миколи Полозова, в процес у "справі Мустафи Джемілєва" вступив кримський адвокат Айдер Азаматов.

"Мною подана заява про надання мені можливості ознайомитися з деякими томами матеріалів кримінальної справи, суд задовольнив цю заяву", - повідомив Азаматов.

Наступне засідання у міському суді Армянська у справі Джемілєва, на якому розпочнуться дебати сторін, призначено на 18 квітня.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Криму лідеру кримських татар Мустафі Джемілєву висунуто обвинувачення у “перетині держкордону Росії іноземним громадянином, в'їзд якому до Росії не дозволений, вчиненому групою осіб за попередньою змовою (ч. 3 ст. 322 КК Росії); недбалому зберіганні вогнепальної зброї, що створило умови для її використання іншою особою, якщо це спричинило тяжкі наслідки (ст. 224 КК Росії); незаконному придбанні та зберіганні боєприпасів (ч. 1 ст. 222 КК Росії)”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-