Вдень і вночі: біля Криму проводять бойові стрільби гранатометники ЗСУ

Вдень і вночі: біля Криму проводять бойові стрільби гранатометники ЗСУ

Фото
Укрінформ
В угрупуванні військ, яке підпорядковане Командуванню об'єднаних сил ЗСУ та виконує бойові завдання на адмінмежі з тимчасово окупованою АР Крим, свою майстерність вдосконалюють розрахунки станкових автоматичних гранатометів АГС-17. Заходи відбуваються з виконанням практичних дій з бойовою стрільбою в умовах максимально наближених до реальних подій.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об’єднаних сил.

«Тренування гранатометних розрахунків автоматичного гранатомета станкового АГС-17 відбувається в обстановці, що максимально наближена до ведення сучасного бою. Навчання мають на меті сформувати у військовослужбовців навичок виявлення та ідентифікації цілей, визначення їхніх характеристик, а також оцінювання результатів стрільби», - повідомив командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, кожен військовослужбовець має усвідомлювати свій алгоритм дій. Зокрема, ведення прицілювання, визначення моменту пострілу, а також здійснення пострілу поодинокою гранатою або чергою гранат.

Наєв також повідомив, що під час тренувань на одному з полігонів бойової підготовки військовослужбовці відпрацьовують вправи з ведення вогню по нерухомих та рухомих цілях як зі заздалегідь підготовленої позиції, так і після раптової зміни позиції. Виконання бойових вправ відбувається як вдень, так і вночі.

Як повідомляв Укрінформ, 4 січня українські військові-розвідники, які виконують бойові завдання неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, тренувались давати відсіч ворогу на близькій відстані. Розвідники відпрацювали такий елемент ближнього бою, як наліт.

15 грудня 2021 року на південному напрямку відбулись тренування протитанкових артилерійських та інженерних підрозділів, що несуть бойову службу на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Фото: Командування об'єднаних сил ЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-