Окупанти у Криму вивезли затриманого Одаманова з ізолятора, пошуки не дають результатів

Окупанти у Криму вивезли затриманого Одаманова з ізолятора, пошуки не дають результатів

Укрінформ
Затриманого силовиками в окупованому Криму 4 вересня Ельдара Одаманова вивезли з ізолятора тимчасового утримання, його місцеперебування невідоме.

Про це повідомляє у Фейсбуці його дружина Сафіє Мамутова, передає Укрінформ.

"Сьогодні адвоката, який представляє його інтереси, не було допущено до нього в ІТУ на Франка, 44, тому що його немає в ІТУ. Співробітники ІТУ відмовилися надати йому (адвокату - ред.) інформацію, куди і чому його (Одаманова - ред.) вивезли, хто це був, що є порушенням всіх розумних норм. На запит адвоката слідчий, який очолює групу по справі "диверсантів" (а моєму чоловікові жодних обвинувачень висунуто не було), відповів, що ніяких дій з ним не заплановано, у ФСБ його немає. Також його немає ні в одному місці тимчасового утримання, пошуки знову не дають результатів", - написала Мамутова.

Читайте також: Обвинувачений ФСБ у «диверсії» Ахтемов виявився родичем першої заступниці глави МЗС

Як повідомлялося, 3 і 4 вересня в окупованому Криму затримали і відвезли в невідомому напрямку Ельдара Одаманова, Асана і Азіза Ахтемових, Шевкета Усеїнова і Нарімана Джелялова. Більше ніж добу про них нічого не було відомо.

6 вересня "Київський районний суд Сімферополя" ухвалив постанову про взяття під варту Нарімана Джелялова і двоюрідних братів Азіза і Асана Ахтемових до 4 листопада. Їх обвинувачують за ч. 1 статті 281 (Диверсія) КК РФ.

Читайте також: Джелялова та братів Ахтемових тримають у СІЗО Сімферополяомбудсмен

Одаманову і Усеїнову "суд" призначив два тижні адмінарешту за "непокору" поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-