У Криму окупанти затримали колишнього члена Меджлісу Менсеітова

У Криму окупанти затримали колишнього члена Меджлісу Менсеітова

Укрінформ
У кримському селищі Молодіжне представники окупаційної влади Російської Федерації затримали та вивезли в невідомому напрямку колишнього члена Меджлісу кримськотатарського народу Ельдара Менсеітова.

Як передає Укрінформ, про це перша заступниця міністра закордонних справ повідомила Еміне Джапарова у Твітері.

"Черговий обшук та затримання в окупованому Криму. Сьогодні вночі в селищі Молодіжне обшукали будинок колишнього члена сімферопольського Меджлісу кримськотатарського народу Ельдара Менсеітова. Представники силових структур окупаційної влади вивезли його в невідомому напрямку", - написала Джапарова.

Вона додала, що 18 червня Менсеітов давав у «Вірменському міському суді» свідчення як свідок захисту у справі проти лідера кримських татар Мустафи Джемілєва, якого незаконно судять в Криму заочно.

Читайте також: Захист подав апеляцію на арешт Джелялова в окупованому Криму

"Ці дії є продовженням репресій окупантом в Криму, як помста за діяльність Кримської платформи", - наголосила Джапарова.

Як повідомляв Укрінформ, 3-4 вересня в Криму представники окупаційної російської влади провели обшуки в домівках кримських татар та затримали групу осіб, зокрема першого заступника Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелялову. П’ятьом з них пред’явлені звинувачення у «підриві газопроводу» та у «непокорі» окупаційній владі півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-