У Києві відкрили Офіс Кримської платформи

У Києві відкрили Офіс Кримської платформи

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський узяв участь у відкритті офісу Кримської платформи, зазначивши, що місце його розташування - центр столиці - демонструє серйозне ставлення влади до цього питання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Києві відкрили Офіс Кримської платформи / Фото: ОП

"Сучасний у центрі Києва – це відношення, я вважаю, нашої держави до цього питання. Найголовніше все ж таки, тут люди, професійні люди, які працюють", - сказав Зеленський.

За його словами, в цьому офісі працюватимуть заради того, щоб таки отримати позивний результат у питанні деокупації Криму, допомоги кримчанам, кримським татарам.

"Виглядає прекрасно. Я в захваті, тому емоцій більше ніж змісту у моїх словах, але я вважаю, що тільки із позитивними емоціями можна досягти результату зі змістом", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський: У декларації, яка засуджує окупацію Криму, буде рядок для підпису Росії

Главі держави та іноземним гостям презентували офіс, а згодом вони разом полили одну з ялинок, які нині висаджують біля будівлі офісу. Після цього Зеленський поспілкувався із кримськотатарським активістом, колишнім політв’язнем Едемом Бекіровим, який подякував за проведення в Україні саміту Кримської платформи, а також попросив главу держави продовжувати роботу над звільненням наших громадян із полону.

Як наголошував раніше Володимир Зеленський, згодом представництва Кримської платформи діятимуть не лише в Україні, а й у низці інших країн.

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня відбувся установчий саміт Кримської платформи - нового консультативного та координаційного формату, ініційованого Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на тимчасову окупацію Криму, посилення міжнародного тиску на Росію та досягнення головної мети - деокупації Криму й повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-