Кримська платформа є майданчиком для напрацювання рішень – Корнієнко

Кримська платформа є майданчиком для напрацювання рішень – Корнієнко

Укрінформ
Кримська платформа є майданчиком для напрацювання дипломатичних та організаційних рішень у процесі повернення Автономної Республіки Крим до складу України.

Таку думку висловив голова партії, перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко під час спілкування із журналістам біля будівлі Верховної Ради, передає кореспондент Укрінформу.

Кримська платформа — це майданчик для напрацювання рішень. У першу чергу, дипломатичних та організаційних для того, щоб процес повноцінного повернення Криму до складу України відбувся швидше, відбулася деокупація та реінтеграція цих територій. Передбачається, що Кримська платформа буде постійно діючим органом”, - сказав він.

Корнієнко також поінформував, що центральний офіс платформи буде в Києві. Водночас її представництва будуть і в інших державах-партнерах.

Читайте також: Разумков назвав головне завдання Кримської платформи

Як повідомлялося, 23 серпня відбудеться установчий саміт Кримської платформи - нового консультативного та координаційного формату, ініційованого Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на тимчасову окупацію Криму, посилення міжнародного тиску на Росію та досягнення головної мети - деокупації Криму й повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-