Росія почала масштабні військові навчання, зокрема в окупованому Криму

Росія почала масштабні військові навчання, зокрема в окупованому Криму

Укрінформ
Російська армія починає тиждень масштабних батальйонних тактичних навчань на Півдні Росії, а також у тимчасово окупованому Криму, Північній Осетії, Абхазії і в Вірменії.

Як передає Укрінформ, про це повідомила в неділю пресслужба ПВО.

«Етап двосторонніх батальйонних тактичних і спеціальних навчань буде проведено в період з 9 серпня по 15 вересня ц.р. Крім того, в єдиному тактичному задумі будуть задіяні сили армійської, військово-транспортної, штурмової і оперативно-тактичної авіації, а також частини і з'єднання, включаючи кораблі Чорноморського флоту і Каспійської флотилії», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Арестович пояснив, чому Росія хоче повернути офлайн переговори в ТКГ

Навчання пройдуть на 20 загальновійськових полігонах, розташованих в Астраханській і Ростовській областях, на Ставропіллі й Кубані, в Адигеї, Дагестані, Північній Осетії, Чечні, на російських військових базах у Вірменії, а також у тимчасово окупованому Криму, Абхазії і Південній Осетії.

Зазначається, що в рамках навчань мотострілецьких, танкових і артилерійських підрозділів ПВО виконають навчально-бойові завдання фахівці всіх родів військ.

Будуть задіяні сили армійської, військово-транспортної, штурмової і оперативно-тактичної авіації, а також частини і з'єднання, включаючи кораблі ЧФ і КФл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-