На адмінмежі з Кримом підрозділи ЗСУ тренуються протидіяти диверсіям

На адмінмежі з Кримом підрозділи ЗСУ тренуються протидіяти диверсіям

Відео
Укрінформ
На межі з тимчасово окупованою територією АР Крим триває операція угруповання військ, яке підпорядковане Командуванню Об’єднаних сил Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Підрозділи, що утримують позиції на півдні України, щодня вдосконалюють свої вміння та навички в ході проведення занять з бойової підготовки, тренувань та навчань.

«Головною метою даних заходів є підвищення рівня взаємодії Збройних Сил зі всіма складовими сил безпеки та оборони України. В першу чергу це стосується організації заходів з протидії диверсіям на потенційно небезпечних об’єктах інфраструктури», – цитує пресслужба командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

За його словами, тренування відбуваються в умовах, наближених до бойових, як вдень, так і вночі.

Наєв також запевнив, що злагоджені дії, швидке реагування на зміни в обстановці, демонструють здатність підрозділів ЗСУ до пошуку та знищення диверсійно-розвідувальних груп умовного противника в районі виконання завдань за призначенням.

Читайте також: На півдні України військові тренувалися знищувати дрони

Як повідомлялося раніше, 22 лютого в ексклюзивному коментарі Укрінформу Наєв повідомив, що українські десантники в березні проведуть навчання поблизу адмінкордону з тимчасово окупованим Кримом з метою вдосконалення спроможності вчасно та адекватно реагувати на військову небезпеку як з повітря, так і з морського узбережжя. Ці навчання симетричні до російських навчань десанту, які були заплановані на середину березня на полігоні «Опук» в АР Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-