Литва не визнає місцеві

Литва не визнає місцеві "вибори" в анексованому Криму

Укрінформ
Литва у злагоді із загальною політикою ЄС не визнає так звані "вибори" на тимчасово окупованих територіях Криму і Севастополя, які Росія провела в неділю, і заявила про підтримку територіальної цілісності України. 

Про це написав у своєму Твіттері глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс, повідомляє Укрінформ.

«Вчора в Росії пройшли так звані «регіональні та місцеві вибори» в незаконно анексованому Криму і Севастополі. ЄС проводить послідовну політику невизнання анексії. Ми не визнаємо ці «вибори» і незмінно підтримуємо територіальну цілісність і суверенітет України», - зазначає Лінкявічюс.

Як повідомляв раніше Укрінформ, Європейський Союз заявив про невизнання результатів місцевих і регіональних виборів, які були проведені Російською Федерацією на території окупованого Криму і в Севастополі.

Читайте також: Євросоюз не визнав місцеві «вибори», що були організовані окупантами у Криму

Як відомо, 13 вересня в Росії закінчилися регіональні вибори, які вперше в історії відбувалися протягом трьох днів під приводом протидії поширенню коронавірусу. МЗС України висловив рішучий протест РФ і засудив протиправну організацію і проведення Російською Федерацією 13 вересня 2020 року так званих "виборів" на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-