Шмигаль заявив, що воду в Крим треба подавати, бо там живуть українці

Шмигаль заявив, що воду в Крим треба подавати, бо там живуть українці

Укрінформ
Новопризначений Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що воду в окупований Крим треба подавати, бо там живуть українці,  а Крим — це Україна

Про це він повідомив в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі 1+1, передає кореспондент Укрінформу.

"Питання подавання води в окупований Крим — це не питання торгівлі з окупантом, це не  питання якогось бізнесу, це питання гуманітарної відповідальності перед людьми, які живуть в Криму. Неподача туди води призведе до гуманітарної катастрофи... Там живуть українці, ми не перекриємо воду для українців", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Вода у Крим: як Україні зберегти і гуманні принципи, і свої права

Він додав, що Крим - це Україна, а окупант не може нести відповідальність за українців, які там живуть.

Як повідомлялось, 11 лютого голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Прямий" заявив, що допускає можливість пустити воду в анексований Крим в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

Читайте також: У Кремлі відреагували на заяву Арахамії про воду для окупованого Криму

Як відомо, 4 березня на позачерговому засіданні, скликаному на вимогу Президента, ВР відправила у відставку уряд Олексія Гончарука.

Водночас парламент призначив на посаду Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та затвердив склад нового уряду, в якому залишилися вакантними посади міністрів культури, освіти і науки, енергетики та вугільної промисловості та віцепрем'єр-міністра - міністра економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-