Колектив МІП привітав журналіста Семену з 69-річчям

Колектив МІП привітав журналіста Семену з 69-річчям

Укрінформ
Колектив Міністерства інформаційної політики привітав із 69-річчям українського журналіста Миколу Семену, незаконно засудженого в окупованому Криму.

Вітання оприлюднене на сайті МІП.

"Шановний пане Миколо, у цей день традиційно хочу висловити Вам своє захоплення і побажати міцного здоров’я, сили і наснаги у боротьбі за свої права зі злочинною окупаційною «владою» Криму. Ми обов’язково переможемо, Крим повернеться до України, і Ви знову вільно зможете робити справу свого життя – писати правду", - зазначив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Як повідомлялося, 22 вересня 2017 року підконтрольний Кремлю Залізничний районний суд Сімферополя оголосив вирок автору "Радіо Свобода" і "Крим.Реалії" Семені. Тоді журналісту призначили покарання у вигляді двох з половиною років умовно з випробувальним терміном у три роки і забороною займатися публічною діяльністю.

Читайте також: Майже всі релігійні громади в Криму зазнають утисків і переслідувань

Згодом суд пом’якшив вирок журналісту в частині додаткового покарання – зменшив строк заборони займатися публічною діяльністю з трьох років до двох.

21 грудня 2017 року в Кримському домі було презентовано книгу Миколи Семени "Кримський репортаж" (хроніки окупації Криму 2014 - 2016 рр.), виданої за підтримки МІП. 7 лютого 2019 року відбулася презентація англомовної версії книги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-