Кримські татари будуть у конструктивній опозиції до Зеленського - Джемілєв

Кримські татари будуть у конструктивній опозиції до Зеленського - Джемілєв

Укрінформ
Лідер кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв заявив, що кримські татари будуть у "конструктивній опозиції" до Володимира Зеленського, який, за попередніми даними, перемагає на виборах президента України.

Про це Джемілєв повідомив у коментарі Крим.Реалії.

"Ми – команда Петра Порошенка, і кримські татари його активно підтримують. Майже очевидно, що ми будемо в опозиції, але в опозиції конструктивній. Все, що може зробити новий президент на благо держави і питань, які ми вважаємо правильними – повністю його підтримуватимемо. Але якщо щось суперечитиме нашим ідеям, українській державі, нашому народові – ми подаватимемо свій голос", – наголосив Джемілєв.

За його словами, що для України зараз головне – зберегти стабільність.

Читайте також: У Зеленського хочуть забезпечити кримським татарам компенсацію за репресії РФ

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в Україні відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. До виборчого бюлетеня було включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

За результатами опрацьованих ЦВК 99,3% електронних протоколів, Володимир Зеленський набрав 73,23% голосів, Петро Порошенко - 24,44%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-