Чубаров закликає надавати максимальну підтримку сім'ям заарештованих кримських татар

Чубаров закликає надавати максимальну підтримку сім'ям заарештованих кримських татар

Укрінформ
Надавати підтримку сім'ям заарештованих татар і бути єдиними, як кулак, закликав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у зверненні до учасників зборів громадської організації "Кримська солідарність", які проходять в окупованому Криму.

Відео звернення опубліковане на сторінці Чубарова у Facebook.

"Зараз у Сімферополі проходить зустріч "Кримської солідарності", на якій є багато кримських татар і представників інших національностей... У ці гіркі дні для Криму я хочу висловити слова підтримки співвітчизникам від імені Меджлісу кримськотатарського народу, а також від імені співвітчизників, які перебувають за межами Криму. Ви не самі! З волі Аллаха ці труднощі минуть!", - сказав Чубаров.

Голова Меджлісу закликав надавати максимальну підтримку сім'ям заарештованих кримських татар.

Читайте також: На КПВВ у Криму окупанти питають, чи не їдуть люди голосувати - прикордонники

"Сім'ї зазнають труднощів, без батьків залишилися діти. Ми тут, а також наші діаспори і, в першу чергу, народ на рідній землі в Криму, не можемо їх залишити сам на сам з труднощами. Ми повинні бути разом, як один кулак", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня в окупованому Криму російські силовики провели масові обшуки і затримання кримських татар. На сьогоднішній день 23 активіста "Кримської солідарності" заарештовані і незаконно вивезені на територію Росії в Ростов-на-Дону. Місцезнаходження ще одного активіста, Едема Яячікова, невідоме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-